Miért a Lima?

Miért a LIMA?

-

lima_cosmetics_vegan_beauty

1. Válogatott összetevők tradicionális gyártóktól

Odavagyunk a vitaminokban, ápoló zsírsavakban és hatóanyagokban gazdag növényi olajokért, vajakért és az aromaterápiás illóanyagokért. Kiváltságnak tartjuk, hogy termékfejlesztőként a legkiválóbb kozmetikai alapanyagokat választhatjuk, a legmegbízhatóbb forrásokból.
Büszkék vagyunk rá, hogy válogatott alapanyagainkat családi vállalkozásoktól szerezhetjük be, akik amellett, hogy kiváló minőségű alapanyagokat gyártanak, szívvel-lélekkel végzik a munkájukat, és tradicionális módon, a gondos és aprólékos kézimunkát előnyben részesítve dolgozzák fel a növényeket, gyümölcsöket. Hisszük és tapasztaljuk, hogy ezek az alapanyagok igazi kincset jelentenek a bőrápolásban.

 

2. Hatóanyag-koncentrátum

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, mennyi hatóanyagot és értékes növényi olajat, aromaterápiás illatkomponenst tartalmaz egyetlen Lima kozmetikum! Nem használunk fölösleges kitöltőanyagokat. Minden receptúra egy különleges növényi hatóanyag-szinergián alapul, és ez használat közben érezhető is.

 

3. Lima öröm-esszencia

Kozmetikumainkat kizárólag 100%-ban tiszta, hígítatlan illóolajokkal illatosítjuk. Célunk, hogy megmutassuk, a természet adta illatanyagokkal is lehet parfümhöz hasonló, kellemes, nem tolakodó és szépítő illatokat alkotni. Saját fejlesztésű illatkompozícióink olyan öröm-esszenciák, amelyek megszólítják a testet és a lelket.

4. Kézzel készített, egyedi kozmetikumok

Minden egyes kozmetikumunk nagy odaadással és precizitással, kézzel készül.
Nincs két egyforma termék. Hisszük, hogy az a szeretet, amivel a Lima kozmetikumokat készítjük, a bőrön is érezhető lesz.

 

5. Vegán és állatkísérletmentes

Büszkék vagyunk rá, hogy valamennyi Lima kozmetikum 100%-ban növényi eredetű összetevőt tartalmaz. Állatokon nem kísérletezünk, és ezt alapanyag beszállítóinktól is elvárjuk.

6. Környezettudatosság

Hisszük, hogy minden apró tett számít, és hogy minden nap egy picit a jövőnkért is dolgozunk. Olyan csomagolóanyagokat választunk a Lima kozmetikumoknak, melyek a természetben könnyen lebomlanak, vagy egyszerűen újrahasznosíthatóak.
Nálunk nincsenek másodlagos csomagolások. A lényeg belül van.2018_natural_vegan_cosmetics_icons_lima