Rólunk

Rólunk

-

Lima natural beauty laboratory

Magyarország déli részén, a napfény városában található manufaktúránkban minden LIMA kozmetikum a legkiválóbb növényi hatóanyagok felhasználásával kézzel készül.

A tervezés, alapanyag tesztelés és manufakturális gyártás minden pillanata boldogság, és úgy gondolom, ami ennyi szeretettel készül, az a kozmetikumainkon keresztül is érezhető.

Nincsen két egyforma termék. Éppen a természetes alapanyagok és a kézműves folyamat szemet gyönyörködtető eredménye, hogy kozmetikumaink egytől-egyig egyediek. Így ne számíts két egyforma szappanra, viszont arra igen, hogy a legcsodálatosabb összetevőket találtuk meg neked, és minden egyes LIMA kozmetikummal egy felemelő, luxus élményben lesz részed.

lima_termszetes_kozmetikum

Minimalista csomagolás és környezettudatosság

-

Hisszük, hogy minden apró tett számít. Ezért csomagolóanyagainkat úgy választjuk meg, hogy védje az érzékeny növényi hatóanyagokat, és a természetet se terheljük túl vele. Büszkék vagyunk rá, hogy a LIMA kozmetikumokat teljesen műanyag-mentesen és minimalista stílusban csomagoljuk. Nálunk nincsenek másodlagos csomagolások. A lényeg belül van. És szeretnénk, hogy a kozmetikumaink tartalma úgy hasson rád, ahogy ránk is hat.

lima_vegane_naturkosmetik_seifen2


A Lima alapítója bemutatkozik:

Akpinar-Lele Márta

-


A kozmetikumok világában tinédzser koromban kellett jobban elmélyülnöm.  Érzékeny, problémás bőrömnek úgy tűnt, semmi nem nyújt megfelelő és legfőképpen hosszantartó megoldást. Ha egy kence hatott is egy ideig, egy pár hónap múlva úgy tűnt, a bőröm telítődött vele, és újra váltanom kellett. Rá kellett jönnöm, mennyire nem mindegy, mit viszünk fel a bőrünkre.
Húszas éveim közepén kezdtem el tanulmányozni a kozmetikai alapanyagokat. Hosszas tanulási folyamat és tesztelés eredményeként megszületett az első LIMA szappan. Számomra innentől kezdve nem volt megállás. Megtaláltam a hivatásomat a természetes testápolásban és 2016 óta elkötelezetten készítem a LIMA kozmetikumokat. Folyamatosan keresem a jobbnál-jobb, természetes eredetű hatóanyagokat.

lima_kozmetikumok_akpinar-lele_marta

Kézzel készített kozmetikumainkkal szeretném megmutatni, hogy mindenki megtapasztalhatja a tiszta és egészséges bőr élményét. Hatalmas öröm számomra, hogy egyre többen keresitek és értékelitek az egyedi és hatékony szépségápolási megoldásokat. Kívánom, hogy a LIMA kozmetikumokban hosszú távú és megbízható társra találjatok.

Örülök, hogy ránk találtál. Gyere, és less be a LIMA kozmetikumok világába!


Akpinar-Lele Márta
Alapító, termékfejlesztő LIMAAmit biztosan szeretni fogsz:

2018_natural_vegan_cosmetics_icons_lima