SPORT: mert megéri!

MERT MEGÉRI...!

Új témánk: a SPORT, mert mi hiszünk benne, hogy az egészséges és szép bőr a külső-belső harmónia eredménye. Elmeséljük a sportolással kapcsolatos élményeinket. Őszinte és személyes bejegyzések következnek.
Tarts velünk, próbáld ki, éld át!


natrkozmetikum_sport_egszsg

A minap elhatároztam, hogy amint hazaérek, tornázni fogok. Nem igazán vagyok a csoportos órák híve, jobban szeretek magányomban szenvedni a laptop képernyője előtt. Ám miután hazaértem, úgy éreztem, semmire sincs energiám, le kell pihennem.

Le is feküdtem a kanapéra, majd fél óra múlva ébredtem. - „Nincs nekem energiám tornázni ma” - konstatáltam magamban, majd felbaktattam a lépcsőn, hogy letusoljak, és belebújjak a kényelmes pizsamámba.

- „De végül is egy könnyedebb jóga még beleférhetne…” - kezdtem el agyalni, mivel rossz érzés volt, hogy bár egész nap erre vártam, mégsem fogok edzeni. - „Maximum 20 perc, nem ugrálós, de mégis átmozgat” - győzködtem magam. - „Oké, keresek valamit lábra, azokat szeretem.” Jóga helyett egy balettos óra lett a kiválasztott. Szeretem a balett által inspirált gyakorlatokat, mert nem véletlen, hogy a balerinák lába olyan szép hosszú, és izmos. A balett rendkívül hasznos nemcsak az alsó végtagok, hanem az egész teszt edzésére. Gyönyörű izmokat lehet általa fejleszti.

Na, de a lényeg: igen, megszenvedtem az elején, ám végül egy másfél órás edzés lett a „csak 20 perc jóga”-elgondolásból.

És nagyon jólesett! Felfrissültem közben, a fejem is kitisztult, kiadtam magamból a napi idegeskedést, és még jobban is éreztem magam a bőrömben. Szóval, igaz, amit mindenki mond: a kezdet nehéz.
Közben valószínűleg még nehezebb, ám a végeredményért totál megéri! Nem is beszélve arról, milyen jól esik mindezek után a kiérdemelt fürdő egy kényeztető Lima szappannal. :)

Szerzőnk: Orsi: a Lima arca, tánctanár és megrögzött pilates - spinning - aerobic rajongó.

lima_levl

IRATKOZZ FEL A LIMA LEVELEZŐ LISTÁRA, ÉS NE MARADJ LE EGYETLEN HÍRRŐL SEM!
Pszt... most meglepünk egy 5%-os kuponnal is!

FELIRATKOZOM ÉS KÉREM A KUPONT!

2018_natural_vegan_cosmetics_icons_lima